Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Followers

Wednesday, January 11, 2012

Review Kek Yang Cantik Dan Murah..=)

Assalamualaikum...

Ko orang dah order kek untuk majlis perkawinan ko orang blum???
Sebabnye,kek penting tau dalam sesuatu perkawinan..Tak kiralah,kalau di gantikan dengan pulut kuning sekalipun..=)
Dulu,kalau nak kawin..Mesti order kek seminggu sebelum majlis belangsung..Tetapi sekarang..Dah kena order 5 bulan sebelum majlis tau..Sebabnya,kalau banyak sangat tempahan..Sure orang yang nak buat kek itu,tolak tempahan kita..hihi..
Ingat,pelamin or op je kene tempah awal ke..kek pun tau....

So siapa tak tempah lagi meh tengok gambar ini meh..=)
Lagi-lagi B2B johor..;p




kak noni ini,pembuat kek di rumah je..Tetapi,kalau ko orang tak tempah awal-awal..Mesti terkilan..Sebabnye,memang ramai yang dah menunggu giliran nak kek tau..=)
Kak noni ini jugak,boleh megajar sesiapa yang nak belajar membuat kek secara personal tau..Dari ko orang tak tahu buat kek,sampai ko orang boleh buat sebijik kek yang cantik..Sangat teruja bukan???

Ini antara kek perkawinan yang di buat oleh kak noni..;p




Guna bunga hidup lagi..Kelas kau maria....











Jangan kata,ko orang nak 3 tinggkat je..ko orang nak bertingkat2 pun dia boleh buat tau..Tapi,jangan lah pulak suruh sepuluh tingkat..Macam mana,ko orang nak potong nanti..=)

Ini pulak,antara kek yang di buat hantaran..=)



Sekarangkan fames dengan cup cake..So kalau ko orang nak letak bunga-bunga ke..



nak buat corak macam-macam ke..



tak pun,kalau bakal suami ko orang sukakan bersukan..So boleh je cuba.=)



Tapi,macam aku suka macam gini..=)



tak pun ini..Sebabnye,dah jimat 1 hadiah kita nak bagi bakal suami kita..Buat macam hp ke..Tak pun ps3..Sure,orang ingat,betol2kan..=)

Ko orang,jangan ingat,kak noni ini boleh buat kek kawin je tau..Kek b'day pun kak noni boleh buat tau..Tapi yang specil....



Kek b'day barbie doll ini..Alahai..Kenapalah masa aku kecik tak ada kek gini..Kalau tak..Memang mintak mak belikan..Lepas itu..Tak nak potong-potong..Simpan je..Boleh gitu????? =D

Kalau ko orang nak cuba kek kak noni ini..jom jengah sini..

FACEBOOK :

Rahani Binti Abdul Rahman (Noni)

Blog:

http://noniscreativecakes.blogspot.com/


Phone number:

019-7452114

p/s: Tak meyesal kalau ko orang tempah..Memang sedap dan terbaik..Lagi-lagi..kek lapis serawak..Peh..sodap..;)

1 comments:

FarEast said...

faiz mase nak tunang hampir2 tempah ngan kak noni nie.. tapi x de jodoh... :)(sbb majlis tunang postpone).
maybe mmg ader jodoh ngan kak SITI HAMINAH JAIT.... (mmg dah regular customer...kak NONI pun kak ct yg rekemen suh wat kat dia.. sbb tahun lepas kak ct CUTI.. :))