Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Followers

Monday, December 12, 2011

pertunangan maria elena & asfirdaus asri(abang fatin liyana) yang sweet

Assalamualaikum!!

Aku sangat teruja bila tengok gambar pertunangan maria elena yang sangat Wow..Memang dua-dua sangat sepadan dan comel..Dato & datin..kihkih

Ko orang mesti kenalkan maria nie siapa..So aku malaz nak terangkan..Sebabnye seluruh negara tau siapa dye..Silap-silap luar negara pun tau taw betapa giler-gilernye maria nie..But aku suka sangat perangai dia..Dye sentiasa menjadi diri sendiri..Not hipo..;D

credit to udey ismail(photgrf yang memang super..)

Pertunangan yang macam perkawinan..Sangat cantik...Tak dapat aku terangkan..Siapa yang nak buat pertunangan..Bolehlah tiru cikit-cikit idea maria..But jangan tiru semua ye..=)

Jom kita jengah...

Sebab apa aku cakap,macam perkawinan??

1) Ada tempat bergambar macam dekat bawah ini..Adui..jeles..(NAK GITU GAK..hihihi)






















Maria elena ini..memang tetap sangat comel+periang..=)










Maria elena dah bergelar tunangan orang..(darah manis ok!!!) ;p







Memang sepadan kan dyeorang..Sesama kelakar..Aku harap,dyeorang akan kekal sehingga ke hujung nyawa..dont gaduh2..Sayang-sayang je boleh..;D
Maria elena..Kawin jemput saya tau..Nak g..kihkih...(dengan muka tak malu..=p)

8 comments:

erin moshimoshi said...

cntikan dye ..jom flow be to be johor nie

cik.mila said...

wah sweet nye..tunang dia abg FL ke?

nuraien said...

erin: kite nak wat listlah b2b johor..=)

mila: yelah syg..fl siap jd pegangkat dulang lagi tau

::mai:: said...

sgt lah awesome, cute n kreatif...die play with pink, white n mirror kn

εїз Cik Fasya εїз said...

hai dear..nice to know u..

nice kan maria nieh..suka nau..

this is my b2b blog..

http://pinky-sensei.blogspot.com

follow u..

syuhaidah said...

sweetnye mjlis dorang..suke sgt ngan photobooth cm 2...btw, follow u dear..b2b from johor ;)

vivie said...

Sweet :)

fredd said...

perkahwinan orang-orang famous